schrijftraining

Schrijven kan iedereen, maar helder en doelgericht schrijven is veel lastiger. Wat is de kern van je verhaal, hoe bereik je je lezers écht, hoe houd je je lezers bij de les of hoe zet je iemand met een tekst aan tot actie. Met schrijftraining krijg je de juiste handvatten om zo te schrijven dat jij ermee bereikt wat je voor ogen hebt.

Schrijven voor online of offline media
Of het nu gaat om verhalen schrijven of teksten maken voor social media. Er is immers een verschil tussen schrijven voor online en offline media. Dat vraagt om net even een andere manier van aanpak. Het is daarom in alle gevallen belangrijk om te weten voor wie en waarvoor je schrijft en wat je met jouw teksten wilt bereiken.

Schrijftraining op maat
Ik geef schrijftrainingen op maat. Of het nu gaat om je eigen boek schrijven, een autobiografie schrijven, schrijven voor social media of helder en meer creatief of kernachtiger leren schrijven omdat je daar op je werk regelmatig tegenaan loopt.

Een schrijftraining volgen? Neem contact op en we gaan in gesprek over de meest passende schrijftraining voor jou. Individueel of in kleine groep (online mogelijk).

Bel: 06-14008288 of mail naar juliavanbohemen@gmail.com