Schrijver

Schrijven is mijn passie. Van nature geef ik alles woorden. Ik schrijf van me af en naar me toe. Door middel van schrijven verbind ik mezelf met anderen, zonder ik me af, schep ik orde in de chaos en ontwikkel ik mijn creativiteit . Het laat zich raden dat ik ook ontzettend veel lees.

Ik schrijf niet alleen voor en met mezelf, maar ook in opdracht. Artikelen, brochures, columns en boeken. Als zelfstandig auteur of als ghostwriter. 

Op een rij
Mijn schrijfcarrière begon bij dagblad de Leidsche Courant waar ik als leerling-journalist de kneepjes van het vak leerde. Daarna volgden vele jaren redactie en eindredactie bij uitgeverij Veronica en uitgeverij Mix Media. Mijn interesse voor het schrijven voor magazines kreeg verder vorm in het freelance schrijven voor veel bladen (Ouders van Nu, Jonas Magazine, Libelle, Beter, Gezond Nu, Beiersdorf bedrijfsmagazine). Niet lang erna volgden columns (magazine Educare), brochures en boeken. Ik schreef voor meerdere uitgeverijen zoals Maarten Muntinga, Thoeris, Tirion, Medical Multi Media e.v.a.

Ik schreef ook biografieën in opdracht van particulieren en begeleidde mensen bij het zelf schrijven van hun biografie. 

 

-Het Borstkankerboek (uitg. Thoeris)

-Zussenboek (uitg. Mooi Media)

-Kinderen van de Kannerschool, autisme (uitg. Tirion)

-meerdere biografieën (privé uitgaven)

-Anders Beter Worden (uitg. Mix Media)

-Hoe bevalt Nederland (uitg. Strengholt)

-Babymassage (uitg. Maarten Muntinga)

Boeken in samenwerking met tv-journaliste R. Bremer